Available positions

Är du en driven säljare med intresse för grisproduktion och smart teknik?

Är du uppväxt med ena benet i ett grisstall? Har du ett gediget intresse för smart teknik? Då kan du vara rätt person för att etablera Pigxcel™ på den skandinaviska marknaden. Pigxcel är ett nytt, intelligent sätt att optimera lönsamheten i grisproduktion genom automatisk vägning av grisar med hjälp av kamerateknik och AI.

Ditt uppdrag
Din främsta uppgift blir att tydliggöra för marknaden hur vårt verktyg Pigxcel bidrar till att stärka och öka lönsamheten för grisföretagare i Skandinavien. Du drivs av att skapa nya kontakter och samtidigt utveckla befintliga kundrelationer. Försäljningsarbetet bedrivs både via personliga och digitala möten samt via medverkan på mässor och andra marknadsevenemang.

Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av grisproduktion, antingen genom försäljning till grisföretagare eller genom egen produktion. Förutom att ha ett teknikintresse, behöver du vara resultatinriktad, strukturerad och självgående. För att klara jobbet bör du ha någon eftergymnasial utbildning, från exempelvis SLU eller motsvarande. Pratar du och/ eller skriver flera nordiska språk är det meriterande.

Om Smart Agritech Solution
Smart Agritech befinner sig i ett expansivt skede. Pigxcels automatiska vägning av grisar med hjälp av kamerateknik och AI är ett tekniskt genombrott i branschen, och vi ligger därmed steget före våra konkurrenter. Mot den bakgrunden behöver vi stärka vårt team med en driven säljare, som kan bidra till att expandera vår affär. Vi jobbar med otroligt spännande saker och ambitionsnivån är hög. Har du ovanstående kvalifikationer och trivs med att jobba i en dynamisk miljö, vill vi gärna komma i kontakt med dig. Urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan redan idag.